ps4

HR rendszerek

Hogy a HR üzleti partner legyen… Egységes Üzleti mutatókhoz kötött HR rendszerek Olyan szervezetek veszik igénybe ezt a szolgáltatásunkat, akik változtatni szeretnének az alábbiakhoz hasonló helyzetükön:

Read more HR rendszerek

HPIM0049.JPG

AC/DC projektek

Azoknak a cégeknek, akik nem munkatársaikat akarják megváltoztatni, hanem munkatársaik sikerét kívánják támogatni. AC/DC, Diagnosztika – Fejlesztés Ügyfeleink akkor használnak AC/DC-t, amikor

Read more AC/DC projektek

teszt

On-line teszt, munkapróba

On-line munkapróbák Az online munkapróbák internetes kapcsolattal, a cég jelszavával bármikor elérhető. A céget mentesíti a tömeges teszt-szervezés terhe alól – ahogy a jelentkezők a portán jelentkeznek az önéletrajzot pótló nyomtatvány kitöltésére, a teszt azonnal felvehető. A kiértékelés automatizáltsága megkíméli a munkatársakat a monotónia-tűrés értékelésétől, az eredményeket képességek szerint és összesítve is megkapják.

Read more On-line teszt, munkapróba

russia

Что делать после введения методов бережливого производства

Система персональных воздействий на бизнес-результаты – интервю с автором новой системы руководства бережливых предприятий Исходя из чего вы платите своим работникам, если не знаете точно, как и в какой мере они оказывают влияние на бизнес-результаты вашей компании?

Read more Что делать после введения методов бережливого производства