Kezdőlap

Üdvözöljük honlapunkon!

1991-es alapításunk óta Személyügyi Tanácsadó cégből Menedzsment tanácsadóvá nőttük ki magunkat azzal, hogy az Ügyfeleink által feltett kérdésekre a hagyományos OD eszközök mellett, ha kellett, saját módszertani fejlesztésekkel találtuk meg a válaszokat.

A változással elkötelezett szakmai és üzleti környezetben meggyőződésünk, hogy sikeres változást csak stabil szervezeti működésre lehet alapozni – szolgáltatásainkkal előbb „rendet” teremtünk a szervezetben, és csak a stabil, mérhető működés megteremtése után nyitjuk meg a változások előtt a szervezeti lehetőségeket.

A munkalélektan legjobb hagyományait követő, valamint új, a Harvard Business Review – ban publikált, és több multinacionális cégnél kipróbált módszertanainkkal három területen támogatjuk Ügyfeleink üzleti eredményességét:

Pozícionálás – segítünk ügyfeleinknek és a munkavállalóknak, hogy megtalálják helyüket az áru- és a munkaerő piacon.

Versenyelőny fenntartása és fejlesztése – együtt dolgozunk ügyfeleinkkel és munkatársaikkal, hogy eddig elért eredményeikre alapozva megőrizhessék verseny- és alkalmazkodóképességüket a változó piaci környezetben.

Jövőépítés – felkészítjük a cégvezetőket és egész menedzsmentjét az üzleti céljaik elérésére, a jövő kihívásaira.

Ami munkáinkat jellemzi:

Professzionalizmus – egyedülálló szakmai tudásunkkal gyors, hatékony, egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Eredményesség – ügyfeleink üzleti eredményeik javulásában mérik szolgáltatásaink sikerességét.

Megbízhatóság – a személyes és üzleti adatokat megvédjük, ügyfeleink érdekeit a sajátjaink elé helyezzük.

Weboldalunk célja, hogy Látogatóink megismerkedhessenek gondolkodásunkkal, tapasztalatainkkal és tudásunkkal azokon a szolgáltatásainkon keresztül, amik Ügyfeleinknél már bizonyítottak.

dr Farkas Gáborné, Judit

Szervezet- és munkapszichológus, ügyvezető